fbpx

Reviews

“Ga allemaal gebaren leren, want het is echt zo leuk om te doen!”

“Mijn kleinzoon kan niet goed horen. Na één jaar gebaren leren kan ik al heel wat woorden met hem uitwisselen.”

Corrie

“Wat een supergave cursus is dit!”

“Ik als niet-slechthorende vind het ontzettend leuk om op deze manier gebaren te leren! Het is leerzaam, nuttig én je hebt er zoveel plezier aan. Leren is zelden zo leuk geweest. Heel veel dank aan Bianca!”

Claudia de Kruijff

“Ik vind het zo ontzettend leuk!”

“Mijn jongste zoon van 21 heeft het downsyndroom en toen hij klein was, gebruikten we al ondersteunende gebaren. Nu praat hij sinds twee jaar niet meer en zijn we weer begonnen met gebaren om hem te helpen en te ondersteunen met communicatie. Ik vind het zo ontzettend leuk!”

D. Veldhuisen

“Ik weet niet hoe ik moet uitdrukken, zo blij als ik er mee ben!”

“Nu heb ik een manier om met mijn zoon te communiceren. Hij is bij lange na niet meer zo boos of verdrietig. Ik ben er zo blij mee!”

Maartje

“Papa, wat zeg ik nu…?”

“Wat is het leuk om via je filmpjes een nieuwe taal te leren! Ik kijk ze samen met ons zoontje van 8, hij vindt het superleuk: “papa, wat zeg ik nu…?”

– Linda Grotenhuis

“Gebaren leren opent allerlei mogelijkheden en allerlei rijkdom.”

“Als postbode zie ik bijna elke dag mensen die doof zijn. Ik kan ze nu met gebaren begroeten.”

Sarah

 “Ik wilde al vanaf jongs af aan al gebarentaal leren”

“Ik wilde al vanaf jongs af aan al gebarentaal leren, vanaf het moment dat ik een jongen van mijn leeftijd in een restaurant zag gebaren met zijn ouders. Toen zijn ouders het gesprek even gesproken voort wilden zetten en hij verveeld om zich heen zat te kijken dacht ik: hoe gaaf zou het zijn als ik nu vanaf mijn stoel met hem kon praten! Ik wil dit kunnen! Jouw challenge heeft dit voor mij mogelijk gemaakt en ik haal er enorm veel plezier uit.”


 Caroline de Jong

 

 Nu ik merk dat slechthorenden en doven zo enthousiast en blij reageren vind ik het nóg leuker!”

“Ik was op een feestje, en daar was een dove mevrouw! Ik heb na twee uur mijn moed bij elkaar geraapt en begon te gebaren. Toen ze het doorhad, straalde ze helemaal! Ze was geloof ik blij dat ze iemand had die wat met haar kon communiceren (behalve haar man). Dit was voor het eerst dat ik het gebaren in de praktijk heb gebracht! Ik was superblij en mevrouw ook! Ik kon uitleggen dat ik nu een aantal maanden de Nederlandse Gebarenchallenge volgde en dat vond ze heel leuk en echt super goed! We hebben een klein gesprekje gehad. Nu ik merk dat slechthorenden en doven zo enthousiast en blij reageren vind ik het nóg leuker!”

– Chantal

“Door gebaren te leren laat ik anderen weten: jij hoort er ook bij.”

“De lessen zijn erg leuk, en het enthousiasme van Bianca werkt aanstekelijk.”

Sandra

 Wat een geweldig leuke Challenge is het”

“Wat een geweldig leuke Challenge is het, ik ben echt aan het genieten! En daardoor ben ik iedereen in mijn omgeving aan het aansteken om ook (wat) gebaren te leren! Echt super!”

Nathalie Jansen

 

 Zo leuk de reactie van mijn dove buurman en mijn dove collega”

“Wat vind ik het toch leuk om iedere week de nieuwe gebaren te leren! Zo leuk ook de reactie van mijn dove buurman en mijn dove collega, nu ik een paar gebaren kan gebruiken in de communicatie.”

Mireille Appelo

 

“Ook voor horende mensen erg aantrekkelijk”

“Ik kijk iedere week met veel plezier de video’s die, dankzij het vrolijke muziekje en jouw enthousiaste presentatie, ook voor horende mensen erg aantrekkelijk zijn.”

Joni

“Past helemaal bij mijn manier van leren!”

“Vanmiddag heb ik me aangemeld en zojuist heb ik je video over ontbijt gekeken. Geweldig! Ik ben nu al blij dat ik me heb aangemeld. Past helemaal bij mijn manier van leren!”

Jente van der Woude

“Het leuke aan de Gebarenchallenge zijn de tips & tricks die Bianca je meegeeft. Zo waardevol!”

“Ik heb op een aantal manieren gebaren geleerd. Maar de gebaren die ik van Bianca heb geleerd, zijn mij het meeste bijgebleven.”

Orlie

“Schrijf je gewoon in en geniet!!!”

“Echt een aanrader voor iedereen! Je leert op een leuke ontspannen manier enorm veel gebaren. En je past gewoon toe wat je zelf wilt/kunt. Bianca is een topper met zoveel inzet om iedereen plezier in het gebaren te laten beleven. Schrijf je gewoon in en geniet!!!”

Daniëlle van Gils

“Duidelijk mag zijn dat ik haar op deze manier nog meer gebaren ga leren!”

“Ik heb een kleindochter van net twee jaar en vanmiddag was ze hier even. Ze zag een sinaasappel liggen en deed met haar twee handjes het gebaar van mandarijn. Hoe mooi is dat? Oma die als zij vraagt om een mandarijn het gebaar doet… zij niet erop reageert maar dan toch dit onverwachtse moment… duidelijk mag zijn dat ik haar op deze manier nog meer gebaren ga leren!”

Eliska van Heijningen

 ““Ooooooh wat is dit toch leuk!!! Dank je wel Bianca voor het delen van dit alles .”

– Véronique Kaanen

Zij gingen je al voor… doe jij ook mee?

Hartstikke leuk! Ik kan niet wachten om samen met jou onze handen te laten wapperen. Schrijf je nu in en je ontvangt vandaag in je mailbox je welkomstmail met je persoonlijke inloggegevens!

Volg de Gebarenchallenge op social media: