fbpx

Gratis

Gezien bij:

Hoe zeg je hallo in gebarentaal?

Gratis online training met vijf gebaren waarmee je iemand begroet in gebarentaal.

  • Met stap voor stap uitleg
  • Handige ezelsbruggetjes
  • En superleuk voor alle leeftijden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en de training valt binnen een paar minuten in je mailbox!

Veel plezier!
Liefs, Onno & Bianca

Gezien bij:

Marjolein Schaart
Marjolein Schaart
01/02/2023
Lieve Bianca, Heel hartelijk bedankt voor alle leuke lessen van het afgelopen jaar! Ik heb ervan genoten en ik ben zeker van plan om het komend jaar nog regelmatig even terug te grijpen op de diverse afleveringen om te kijken wat ik nog weet of weer even een aantal gebaren op te halen. Ik ben – waarschijnlijk net als heel veel anderen – in de coronatijd geïnspireerd geraakt door Irma Sluis en haar collega’s. Daarvoor had ik er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat ondertiteling geen echt alternatief is voor een gebarentolk. Ook de actrice Rose Ayling-Ellis uit Eastenders, die vorig jaar Strictly Come Dancing heeft gewonnen, was een enorme inspiratie om nu eindelijk eens te gaan doen wat ik me altijd al had voorgenomen, namelijk me verdiepen in gebarentaal. Een collega van mij had al eerder de Gebarenchallenge gedaan (zij heeft een dove/slechthorende kleinzoon), dus toen de gelegenheid zich weer voordeed, heb ik me onmiddellijk aangemeld. En ik heb er geen spijt van gekregen! Ik ga jouw wekelijkse ‘bezoekjes’ enorm missen, maar gelukkig kan ik nog even van de lessen van het afgelopen jaar blijven genieten. Dank je wel voor alles en heel veel plezier en succes met de nieuwe cursisten! Liefs, Marjolein Schaart
Joost van den Berg
Joost van den Berg
31/01/2023
Het was heel leuk en leerzaam! Je doet het met veel enthousiasme en plezier dat spat eraf! Ze geeft leuke voorbeelden voor de praktijk! Ze gaf bij ons een workshop in het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht.
Dominique Beentjes
Dominique Beentjes
14/01/2023
Ontzettend leerzame workshop! Bianca maakt het leren van gebaren makkelijk met een enthousiaste en leuke inzet. Zeker een aanrader.
Annemieke Copper
Annemieke Copper
14/01/2023
Gistermiddag een workshop gebarentaal gehad met onze afdeling Radiologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Bianca heeft ons geleerd hoe we dove en slechthorende patiënten het beste op hun gemak kunnen stellen en begeleiden tijdens onze onderzoeken. Daarbij hebben we ook enorm gelachen. Heel erg bedankt Bianca, je doet het ontzettend leuk!
Gerard Van Den Broek
Gerard Van Den Broek
13/01/2023
Wat een enthousiasme en een energie. Zo is gebarentaal leren wel heel erg leuk. 🤙🤙 Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Dank en succes.
Mitch Van Dijken
Mitch Van Dijken
13/01/2023
Workshop gebarentaal gehad met collega's om beter om te leren gaan met dove en slechthorende patiënten. Het was een hele leuke en leerzame workshop en ook helemaal toegespitst op ons vakgebied. De workshop werd met veel energie gegeven en er was genoeg ruimte voor vragen. Zeker een aanrader!
Cora Reisig
Cora Reisig
13/01/2023
In het ziekenhuis een super leuke workshop gekregen van Bianca. Wat een enthousiaste vrouw, veel gelachen en veel geleerd van deze energieke vrouw!
Fam van Helmond
Fam van Helmond
13/01/2023
Leuke kennismaking met gebarentaal gegeven door een heel erg enthousiaste Bianca. Top gedaan en een aanrader!
Raoul Treurniet
Raoul Treurniet
13/01/2023
Hele leuke cursus, wil zeker meer leren!
Marije den Breejen
Marije den Breejen
13/01/2023
Wat enthousiast en leerzaam!!

Ontdek in 1 minuut wat wij voor jou kunnen betekenen!

Superleuk dat je hier bent!

 Hi, dit zijn wij, Bianca en Onno. 

De GebarenChallenge is gestart door Bianca in 2017 omdat zij zag dat veel mensen gebaren wilden leren, maar niet wisten waar of hoe. Cursussen waren te ver weg, te duur, te lang, te saai.

Bianca is zelf slechthorend geboren, werd uiteindelijk doof, en kreeg een idee hoe ze hierin mensen kon helpen. En zo ontstond de Nederlandse GebarenChallenge!

Zo ontzettend veel mensen hebben dankzij dit programma leren gebaren, gesprekken gevoerd met gebarentalige mensen om hun heen (of in het wild 😂) en ontdekten hoe fijn het is om contact te kunnen maken!

De GebarenChallenge begon trouwens als 1 programma, maar nu zijn er meerdere cursussen. Allemaal maken ze gebaren leren makkelijk(er), toepasbaar en ontzettend leuk! Bovendien kun je alle cursussen doen op je eigen gemakkie, vanaf je eigen bank, en in je eigen tijd.

Inmiddels is het team gegroeid met Onno Crasborn. Dertig jaar lang deed hij onderzoek naar gebarentaal, is gebarentaaltolk en werkte als hoogleraar Nederlandse Gebarentaal aan de Radboud Universiteit.

Samen helpen we mensen met gebaren leren op een leuke en laagdrempelige manier, en proberen zo de wereld mooier en leuker te maken!

Wij hebben ook een relatie. Bianca woont in Zandvoort en Onno woont in Nijmegen. Waar we ook zijn, thuis gebaren we altijd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang gratis de online training: hoe zeg je hallo in gebarentaal?

Klanten zeggen:

“Wat is dit ontzettend LEUK! :)” – Caroline

“Mateloos interessant!” – Merel

“De gebaren die ik bij jou heb geleerd, blijven me het beste bij!” – Orlie

 Nu ik merk dat slechthorenden en doven zo enthousiast en blij reageren vind ik het nóg leuker!” – Chantal

“Past helemaal bij mijn manier van leren!” – Jente

“Ik durf nu te gebaren met mijn dove kleindochter zonder angst om iets ‘fout’ te doen! En we hebben zo’n lol samen!” – Sandra 

Doe je ook mee?

Schrijf je nu in!