fbpx

Leer met mijn unieke methode direct succesvol communiceren met gebaren!

Leer stap voor stap ruim 500 gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal.

Inschrijving gesloten

 

De inschrijving voor de Gebarenchallenge voor dit jaar is gesloten.

De inschrijving opent weer op 2 januari 2023.

Je bent van harte welkom om mee te doen!

 Vind je het fijn om een mailtje te ontvangen wanneer de inschrijving weer opent?

Vul dan hieronder je naam en mailadres in. Je ontvangt van mij tegen die tijd een persoonlijk berichtje in je mailbox. 

Veel liefs,
Bianca

 

 

Wat eerdere deelnemers zeggen

Je gaat er echt veel van leren en kunt al vrij vlot met gebaren communiceren.

Ik heb afgelopen jaar meegedaan. Echt een verrijking!
– Mattanja van der Pol – Nijland

Je enthousiasme is geweldig. En hoe je het brengt is voor mij veel duidelijker dan de lessen die ik klassikaal gevolgd heb. Veel te veel ineens. Was leuk voor mensen die al wat gewend waren met gebaren, maar niet voor mij. Ik geniet nu voor 100%. Dank je wel Bianca.
– Jose de Wit van Irsel

Mijn neefje is doof en de reden dat ik meedoe is zodat ik beter met hem kan communiceren. Hij kan gelukkig heel goed liplezen, maar ik wil hem ook veel beter begrijpen. Ik wil even kwijt dat je het superleuk doet en dat door de uitleg van gebaren, je ze makkelijker onthoudt.

– Sylvia Ahr.

Ik ben er voor het eerst in m’n leven mee bezig. Dacht altijd dat het te lastig zou zijn. Maar op de manier zoals Bianca het doet is het heel goed te doen. Niet teveel en niet te weinig om iedere keer nieuw te leren. Superleuk!! Thanks Bianca en de animaties zijn ook heel goed. Ook een compliment voor degene die dat verzorgt👍🏼💪🏻🙏🏻😃

– Kimmy Visser

Wat ben ik blij dat ik mij heb ingeschreven! De lessen zijn echt heel erg leuk en duidelijk. We hebben nu vier lessen gehad en we hebben al zoveel geleerd. Ik ben super enthousiast en raad het iedereen aan!! Gewoon doen!

– Wendy van Baaren

 

Zó leuk dat ik vandaag mijn geleerde gebaren kon laten zien aan een slechthorende die ik op de sportschool tegen kwam. Haar reactie was echt geweldig om te zien en een extra motivatie. Ze keek me stralend aan. Zó leuk.(dat gebaar dan ook veel gebruikt😆) Je brengt het ook super goed Bianca en door je uitleg erbij is het makkelijker te onthouden. Blij dat ik aan de GebarenChallenge begonnen ben!

– Margot van der Wielen

Ik vind het geweldig! Ik was al gebaren aan het oefenen maar hoe jij het ons leert is echt fantastisch! Ik kan het goed onthouden en…ik krijg binnenkort mijn eerste hoortoestel! ☺

 – Petra Glerum

Volg de Gebarenchallenge op social media: