fbpx

Gebaren in Gesprekken

Online cursus waarin leert hoe je een alledaags gesprek voert met gebaren.

 • 3 alledaagse gesprekken
 • Meer dan 60 gebaren & 30 extra oefenzinnen
 • Inclusief ‘karaoke’ oefenvideo’s

“Na 30 jaar kon ik nu eindelijk een gesprekje in gebaren met mijn dove neef! ”  – Sara

Gezien bij:

Dan gebaar ik goedemorgen… en dan?

Misschien herken je dit wel:

Je vindt gebarentaal een supermooie taal en je wilt heel graag leren hoe je gebaren kunt gebruiken in alledaagse gesprekken. Voor jezelf, voor je kinderen, of je dove collega. Het lijkt je geweldig om een alledaags gesprek te kunnen gebaren. Alleen je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je leven is al druk genoeg en je hebt geen zin om ‘s avonds nog te moeten reizen voor een cursus. 

Dan ben ik heel blij dat je hier bent want in Gebaren in Gesprekken krijg je precies wat je zoekt! Een superleuk en duidelijk programma waarin je niet alleen losse gebaren leert, maar ze ook echt gaat oefenen in alledaagse gesprekken. En het is online, dus je kunt je lekker installeren op de bank en het programma volgen wanneer het jou goed uitkomt!

Klanten zeggen:

“Ook deze cursus vond ik ontzettend leuk en heel erg leerzaam!” – Thea

Het komt duidelijk over, gaat niet te snel of te langzaam, juist goed. En jullie enthousiasme is helemaal een kadootje!

Deze cursus is geweldig! Toevallig zei mijn man dat de onderwerpen van de Gebarenchallenge heel leuk zijn maar hij de dagelijkse dingen miste. En zie hier… op zijn wenken bediend! – Angele

In het kort:

w

Drie alledaagse gesprekken

Je leert drie alledaagse gesprekken voeren met gebaren en mimiek.

Stap voor stap leren

De gebaren leg ik stap voor stap uit en je krijgt ezelsbruggetjes om ze makkelijker te onthouden

Begin gelijk!

Je kunt gelijk inloggen & beginnen! Je houdt één jaar lang toegang tot alle video’s van deze cursus.

Zo werkt het

 

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus leer je drie alledaagse gesprekken voeren met gebaren. Het eerste gesprek is een positieve begroeting, in het tweede gesprek gaat het met één van de twee niet zo lekker, en het derde gesprek is weer een vrolijke waarin je ook leert hoe je iets te drinken aanbiedt. Als je het leuk vindt, kun je daarna nog los op superleuke oefenzinnen die we natuurlijk ook allemaal op video laten zien!

Hoeveel tijd kost het?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vestibulum efficitur arcu ac lobortis. Morbi nibh metus, ultricies convallis pulvinar eu, egestas a arcu. Suspendisse interdum ex ac volutpat varius. Nulla fringilla, tellus nec ornare semper, sem metus efficitur magna, quis placerat lorem sem nec nibh. Pellentesque nec ante mi.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen, jong & oud, die alleen of samen wil leren om alledaagse gesprekken te voeren met gebaren. Of je nu eindelijk eens een gesprek wilt kunnen voeren met je dove neef of deze cursus wilt volgen omdat je er zelf gewoon superblij van wordt: het kan allemaal!

Geschikt voor beginners?

Yes, deze cursus is supergeschikt voor beginners! We beginnen bij de basis en geven je stap voor stap uitleg over de gebaren en handige ezelsbruggetjes om ze makkelijker te onthouden. 

Bianca en Onno Gebaren leren

Over Onno & Bianca

Hi! Wij zijn Onno & Bianca. Wij runnen deze toko en stoppen al onze liefde in het maken van supertoffe gebarentaalcursussen waar iedereen aan mee kan doen.

We zagen namelijk dat veel mensen gebarentaal willen leren, maar dat leuke en toegankelijke cursussen onvindbaar zijn, te lang duren of te tijdrovend zijn qua reistijd. Dat moest anders kunnen.

Bianca is zelf doof en begon in 2017 al met de Gebarenchallenge waaraan meer dan 50.000 mensen meededen.

Onno heeft 25 jaar gewerkt als gebarentaalwetenschapper, bekroonde zijn carrière als hoogleraar gebarentaal in Nijmegen, maar besloot dat dit toch ook niet alles is. Hij wilde gewoon bezig zijn met meer mensen leren gebaren, en dus werkt hij nu samen met Bianca.

Ook prive zijn we een superleuk setje, wat betekent dat gebarentaal ook thuis gewoon door ons leven verweven is omdat Bianca doof is.

Dus de gesprekken die je in deze cursus leert zijn voor ons dagelijkse kost!!! 😊

Wij zijn supertrots dat het ons is gelukt om ingewikkelde onderwerpen simpel te maken in makkelijke video’s. En wensen je heel veel gebarenplezier!

Hoe gaat het verder na je inschrijving?

1.

Online leren

Je krijgt een mail met een link naar de online leeromgeving in Huddle. 

2.

Begin gelijk!

Pak een kop koffie erbij en schuif aan voor je eerste video!

3.

Eigen tijd en tempo

Bekijk de video’s in je eigen tijd, waar en wanneer het jou goed uitkomt!

4.

Geen toetsen

Wij doen niet aan toetsen en examens. Lekker rustig.

5.

1 jaar toegang

Heb je meer tijd nodig? Geen probleem! Je houdt 1 jaar toegang tot alle video’s.

Klanten zeggen:

“Wat is dit superleuk om te doen! :D”

“Wat is dit superleuk om te doen! :D”

“Wat is dit superleuk om te doen! :D”

Prijs voor hele pakket + 1 jaar toegang

€ 67,00

Dit is inclusief:

 • Video’s met 3 gesprekken en uitleg van 60+ gebaren.
 • Verdiepingsvideo’s
 • ‘Karaoke’ oefenvideo’s
 • Video’s met meer dan 30 extra oefenzinnen. 
 • Toegang tot onze online leeromgeving + app in Huddle
 • Online helpdesk voor vragen bij technische problemen.
 • 1 jaar onbeperkt toegang tot alle video’s.

  Veelgestelde vragen

  Is deze cursus geschikt voor beginners?

  Jazeker, deze cursus is geschikt voor absolute beginners. Daarnaast is de cursus ook heel prettig voor wie al wel gebaren heeft geleerd, maar zich hierin nog onzeker voelt, ze graag wilt opfrissen of wilt leren toepassen in alledaagse gesprekken.

  Kan ik de cursus ook alleen doen, of moet het met z'n tweeën?

  Het kan allebei! De cursus is bijzonder geschikt om alleen te doen, maar uiteraard kun je het ook samen met iemand anders doen. 

  Ik heb meegedaan aan de Gebarenchallenge, is dit dan een goed vervolg?

  Jazeker, het is een geweldig vervolg. Het merendeel van de gebaren is je misschien al bekend (afhankelijk van hoever de Gebarenchallenge hebt gevolgd),  maar je leert ze nu toepassen in alledaagse gesprekken. Dat is een hele nieuwe vaardigheid.

  Waarom zit deze cursus in een nieuwe online leeromgeving?

  De nieuwe leeromgeving is echt gemaakt voor het volgen van een cursus. Je hebt goed overzicht over alle lessen en je kunt afvinken wat je al hebt gedaan bijvoorbeeld. Ook een fijn voordeel is dat je bij de eerste keer inloggen je eigen wachtwoord kunt aanmaken.

  Ik ben linkshandig, is dat een probleem?
  Nee dat is zeker geen probleem! Je maakt de gebaren gewoon met links. Leuk om te weten als je naar de video’s kijkt: Bianca is rechtshandig, Onno is linkshandig.
  Is gebarentaal internationaal?
  Nee, elk land heeft een eigen gebarentaal. Zo heb je bijvoorbeeld de Vlaamse Gebarentaal, Amerikaanse Gebarentaal, Engelse gebarentaal, Zuid-Afrikaanse Gebarentaal, enzovoorts. Bij ons leer je gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal (NGT) gebruiken.
  Tot wanneer hou ik toegang tot alle lessen?
  T/m zes maanden na je inschrijving. Als je dat wilt, kun je je account daarna uiteraard verlengen.
  Ben ik verplicht om elke week mee te doen?
  Nee, je bent niets verplicht. Je behoudt in totaal zes maanden toegang tot alle lessen dus je kunt de cursus ook helemaal in je eigen tijd en tempo doen.
  Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan oefenen?

  Dit hangt af van hoe intensief je ermee aan de slag gaat. Per week ontvang je ongeveer 30 minuten –  1 uur aan videomateriaal. 

  Ik ga op vakantie, is dat een probleem?
  Nee, dit is zeker geen probleem omdat het een online cursus is. Als je een internetverbinding hebt kun je op vakantie je lessen gewoon blijven volgen. Of je gaat na je vakantie verder waar je gebleven was, dat kan natuurlijk ook.
  Krijg ik ook een overhoring?
  Nee, je krijgt geen overhoring, toets of examen.
  Ontvang ik na afloop een certificaat?

  Ja, aan het eind ontvang je een certificaat.

  Doe je ook mee?

  Schrijf je nu in!